HEAT: AN AMATEUR''S ADVENTURES AS KITCHEN SLAVE, LINE COOK, PASTA - MAKER, AND APPRENTICE TO A DANTE QUOTING BUTCHER IN TUSCANY
 / 

HEAT: AN AMATEUR''S ADVENTURES AS KITCHEN SLAVE, LINE COOK, PASTA - MAKER, AND APPRENTICE TO A DANTE QUOTING BUTCHER IN TUSCANY

À propos

A staff writer for The New Yorker and author of Among the Thugs offers an exuberant, witty account of his entry into the world of a professional cook-in-training, documenting his experiences in the kitchen of Mario Batali's acclaimed restaurant Babbo, his apprenticeships with Batali's former teachers, his relationship with Batali, and his immersion in the world of food. Reprint. 100,000 first printing.

Customer reviews

Avis général

(Cet ouvrage n'a pas encore d'avis)

Donnez votre avis

(De "Peu d'intérêt" à "Excellent")

Categories : Vie pratique & Loisirs > Arts de la table / Gastronomie

  • EAN

    9781400034475

  • Disponibilité

    Disponible

  • Nombre de pages

    336 Pages

  • Longueur

    21 cm

  • Largeur

    14 cm

  • Poids

    245 g

  • Distributeur

    Olf

Bill Buford

Bill Buford était rédacteur de fictions au New Yorker depuis huit ans quand il eut l'idée pour la première fois d'utiliser le travail de Walton Ford pour illustrer certaines histoires qu'il publiait. Il est aujourd'hui écrivain au New Yorker à temps complet. Il a également été éditeur fondateur de Granta et est l'auteur de deux ouvrages: Among the Thugs and Heat: An Amateur's Adventures as a Kitchen Slave et Line Cook, Pasta Maker, and Apprentice to a Dante-Quoting Butcher in Tuscany. Il vit a New York avec sa femme Jessica Green et leurs deux fils.

empty